Followers

Thursday, 24 November 2011

mulut celaka

gua baru je nak belajar buat blog.sebab sekarangkan dunia dah maju.gua pon haruslah maju jugak. sebelum gua buat blog ni gua ada lah jugak rajin blogwalking. masuk blog orang sana sini.ade yang gua suka. ade jugak yang gua rasa blog derang ni macam celaka.


blogger.biasalah kalau ada orang benci kan?lu tahu kenapa gua wat buat blog ni?bukan tujuan gua nak mengutukk tapi gua nak lu orang semua sedar kita ni kenalah berblogging secara berhemah.ni tidak, lu orang dok kutuk orang sana sini.


lu orang sedar tak, kutuk orang sana sini dosa?ah, lu orang pon belom cukup bagus tapi pung pang pung pang cakap orang itu ini.ingat bagus ke?gua tak kisahlah lu orang nak cakap apa tapi apa kata lu orang cermin diri dulu baru lah boleh mengata orang.


lagi satu yang gua tak berkenan, gua banyak baca ramai budak blogger sebok post pasal anon.ANON BAIK, ANON JAHAT.what the hell?anon baik tu satu hal lah sebab ada yang dok back up kita.kalau anon jahat tuh?apa cite?penakut ke weyhh?kecut telor ke nak nak letak nama kau orang?ah, gelabah tetek ah lu orang ni. ingat lu orang bagus sgt?kalau betol lah lu orang tu berani, letak nama lu orang lah weh.


banyak yang gua dapat bila dok baca post post orang, dapat byk ilmu ada dapat banyak dosa pon ada.gua ada kenal satu awek ni.takdalah rapat sangat ngan gua.cute je gua tengok dia.tapi gua tak boleh nak jatuh hati kat dia sebab dia dah berpunya.dia kira baik jugak ngan gua.satu bende je yang gua kagum dengan dia.dia tu jenis humble.jenis yang tak kisah apa yang orang nak cakap.dia tak kisah langsung orang dok kutuk kutuk dia.yang syoknya, muka dye cool je macam takde bende jadi pon.


yang blogger lelaki pulak,sekarang ni ramai pulak gua tengok dah start nak buat blog jenis lucah lucah.macam dah sangap sangat je.tak faham aku nok.start dari satu blog lucah sekarang ni gua tengok dah ramai terikut ikut.


sorylah kalau blog MC ni ada buat lu orang terasa.tapi ini semua kenyataan dalam dunia blog dan lu orang kene terima.gua chow dulu.terima kaseh weyh sebab sudi baca first post gua.

7 comments:

norlovepaly said...

like sesangat!!

SyedGraphiX said...

macamane gua nak like entry lu kalau lu takde letak button like beb ? XD

Mulut Celaka said...

lu tak payah like.lu pomot je blog gua.har har har

katak comel said...

selamat berblogging..

Hypo Chan said...

nak berblogging ni mulut pun tak perlu celaka..mesti berhemah..kan3??

junko-el-hida said...

hahaha..so gentle..itu yang kita perlukan..yeke blog lelaki skrg lucah?..lucah kategori mcm mana tue?..mcm blog aku ker?..lucah tue semua bergantung bagaimana persepsi terhadap bahan lucah itu sendiri..ada yang info mcm blog aku lucah dia dalam info..informasi kan..semua tajuk boleh selagi ianya bertajuk..yang blog lucah melampau cerita pasal seks itu boleh la dikategorikan mcm lucah..huhuhu..but nice!..blogger kena berani berkata..tetapi katalah dengan fakta..sebab faktalah yang menguatkan seribu persoalan..ok x aku ajar ko?..ko mintak aku ajar kan?..hihihi

| cik azeya | said...

aku dulu suke blog sampai ketepikan soal makan, yang penting boleh blogwalking sampai malam.


kahkahkah.

tapi sekarang. entahlah, dunia blog makin boring.