Followers

Sunday, 27 November 2011

ganyang si harimau malaya

"ayuhh ganyang mereka semua.apa main sampai macam ni?bodoh bangang semua ada.geram aku.boleh tak si bla bla tu main.main elok sikit boleh?"


sikit sikit lu orang nak mencarut ye manusia.gua tengok kat wall/news feed facebook gua banyak betul orang mencarut sebab malaysia kalah.come onlah brader,lu nak kutuk kutuk derang tu macam lu orang bagus sangat main bola kan?ada yang kaki bangku tu lagi tak sedar diri.paling kurang pon derang dapat main untuk malaysia.lu orang ada?


yang perempuan pulak,ada yang bangga sebab dapat tengok si nazmi tu kononnya secara live.lu orang tengok bola ke tengok pemain?ah,mengarutlah semua tu.lu orang lupakanlah semua tu perempuan oi.lu orang bangga bangga pasal si nazmi tu,takda maknanya dia nak pandang lu orang.


jangan dek kerana derang kalah arini, lu orang dok kutuk kutuk sana sini.time menang kemain lagi lu orang puji sampai kembang bontot derang.sekarang ni bila dah kalah,lu orang dok kutuk itu ini.macam cibai tahu?


Lu orang pikir balik apa yang gua cakap ni.gua takdalah baik sangat tapi sekurang kurangnya gua takdalah nak kutuk pemain malaysia.cubalah korang sentiasa bagi semangat.tak kisah kalah ke menang ke,kita tetap harus menyokong mereka.okay?


adios.

4 comments:

AbgferOz said...

sikit sikit lu orang nak mencarut ye manusia

lu orang dok kutuk itu ini.macam cibai tahu? <--- heeee.. ang pon carut..

bkan semua kutukan.. ada juga pendapat.. jgan samakan kutukan dan pendapat.. kutukan juga ada yang membina.. tpi part carut tuh memang kutukan menjatuhkan la..

so kalu nak tgur orang baik kita guna cara yang lebih sopan kalu tak.. nampak la kita sama mcam diaorg :)

nik rosmawati said...

tak yah la kutuk2 kan.terima jea kekalahan dengan hati terbuka.relax sudah.hehe

Woofer Storm said...

harimau malaya tetap dihati..

*betul kata abg feroz ni,tapi kebanykkan orang banyak dok carut dari beri pendapat..mental betul^^

diana said...

ada ke yang kutuk??kat fb akak tak jumpa pulak yang kutuk2 ni..banyak yang masih menyokong dan bagi pendpaat pasal game depa..
mungkin penyokong2 sekarang dah boleh terima corak permainan pasukan harimau muda..
nak dibandingkan dengan dulu kalau game harimau muda ni memang penyokong tak de la kat stadium.